Mobila de bucatarie la comanda in Cluj

Mobila de bucatarie la comanda in Cluj. Aflati toate avantajele pe care le are mobila pe comanda.

Inainte de a incepe sa va amenajati la propriu bucataria este important si necesar sa stabiliti foarte bine toate activitatile pe care urmeaza sa le desfasurat aici: cat gatiti, daca luati masa la bucatarie, daca vreti ca bucataria sa fie si camera de zi ori aici va veti intalni si cu prietenii.

Pentru inceput se recomanda sa stiti exact ce dimensiuni urmeaza sa aiba incaperea unde va fi pusa mobila. Dupa aceea va trebui sa va ganditi la stil. Va recomandam sa tineti cont de calitatea materilelor din care mobila va fi facuta. Materialele de bucatarii trebuie sa aiba o calitate foarte buna in special pentru simplul fapt ca mobila de bucatarie va trebui sa fie foarte simplu si usor de intretinut, sa reziste bine la umiditate si la temperaturileridicate si agentii chimici. Blatul nu trebuie sa aiba striatii pentru ca ele favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.

 Mobila de bucatarie la comanda in Cluj

Culoarea pe care o are mobila de bucatarie este un aspect foarte important si noi nu va recomandam sa alegeti culori in functie de tendinte ci tinand cont de culoarea podelei si a peretilor. Puteti alege scheme cromatice tot pe ton in care sa alaturati mai multe tonuri in aceeasi nuanta si cele pamantii sunt cele mai folosite, dar puteti sa alegeti si contraste.

Dupa ce v-ati decis ce mobila noua sa cumparati si ati gasit si magazinul din care veti cumpara noi va dam mai multe sfaturi legate de elementele pe care trebuie sa le luati in calcul inainte de a cumpara mobila.

Sfaturile noastre pleaca din experienta pe care o avem in domeniul mobilierului si din faptul ca zilnic ne cofruntam cu clientii si intelegem care este nedumerirea lor.

Inainte de a pleca la cumparaturi este important sa facem ceva masuratori estimative pentru apartamente ori pentru spatiul ude intentionati sa puneti mobila. Priviti cu atentie grinzile, conductele si tevile dar si intrerupatoarele care pot complica lucrurile. Fiti atenti de asemenea si la culoarea usilor si la parchet.

Atunci cand intrati in magazine luati si o alta persoana cu voi pentru a va cosulta dar si pentru a optimiza timpul.

Sunt si clienti care fac nenumarate drumuri la magazine pentru ca nu se pot decide asupra detaliilor. Chiar daca veniti insotiti nu uitati ca si voi veti locui in casa respectiva si de aceea mobila trebuie sa fie si pe placul vostru nu doar al persoanei care va insoteste.

Stabiliti si un buget estimativ in care sa incercati sa va incadrati. Veti gasi mai multe preturi, unele justificate, altele nu, si de aceea bine sa repartizati finantele in mod corect.

 

Un alt lucru de retinut inainte de a incepe sa cautati mobila tine de materialele din care ea va fi realizata. Cele mai bue materiale pentru mobilierul de bucatarie sunt cele care au fost si tratate chimic. O buna alegere e mobila din pal ori din aglomerat pentru ca este mult mai rezistenta la umezeala si nu are nici un pret mare.