Despre noi

Mobila Cluj este un producator de mobila, ce activeaza in domeniu din anul 2006. Obiectul principal de activitate este productia de mobilier din materiale de calitate superioara (pal

melaminat, MDF infoliat, MDF lacuit si PAL melaminat lacuit).

 Compania noastra a parcurs toate etapele evolutiei sale de a deveni o companie solida si de perspectiva, conectata permanent la realitatile economice din Romania.

 Compania noastra actioneaza intr-o piata dinamica iar ritmul de schimbare a conditiilor concurentiale este accelerat.

 O componenta esentiala a succesului nostru este reprezentata de modul etic prin care am creat si sustinem renumele marcii noastre in relatiile cu partenerii de afaceri. 

Mobila la comanda pe placul tau! Amenajarea unui spatiu cu un mobilier corespunzator ofera nu numai o imagine placuta, ci si un confort si o stare de bine celor ce isi desfasoara activitatea in interiorul acelui spatiu. Oferta noastra de mobila si servicii se refera la amenajarea oricarui spatiu de interior; astfel se creaza interioare personalizate pentru fiecare client in parte. 

Profesionisti in domeniul proiectarii si executarii de mobilier personalizat, cu 9 ani de experienta, iti oferim o gama larga de solutii pentru amenajarea caminului tau. Executam mobila la comanda din PAL si MDF pentru bucatarie, dormitor, living, dressing, camera copii, birouri, cuiere, paturi, comode, noptiere etc.

Expertii nostrii se vor deplasa la domiciliul tau si te vor consilia in alegerea celor mai potrivite materiale si a unui design modern si in acelasi timp util.

Folosim materiale de calitate, de la producatori renumiti: BLUM, EGGER, KRONOSPAN, HAFELE etc. si colaboram cu furnizori de calibru: ARABESQUE, SALICE, FEROMOB si multi altii.