Mobila dressing Cluj

Mobila dressing Cluj. Cand se concepe designul unui dressing mergem in primul rand pe latura sa practica pentru ca

Indiferent pentru ce culori optati in momentul in care va faceti un dressing, trebuie sa stiti ca acesta trebuie sa respecte anumite detalii functionale, fara de care rostul sau se diminueaza dramatic. Deci in ceea ce privese dressingul elementele functionale pot fi mai importante decat designul in sin.

Cand se concepe designul unui dressing mergem in primul rand pe latura sa practica pentru ca fiecare centimetru trebuie sa fie gandit si calculat cat mai precis pentru a putea fi obtinut un dressing cu foarte mult spatiu de depozitare.

 Mobila dressing Cluj

Fiecare casa nu e doar locul in care traiesc proprietarii zilnic ci si spatiul unde ei isi depoziteaza lucrurile. Toti adunam cantitati considerabile de obiecte in timp si de aceea e nevoie uneori sa avem un spatiu cat mai generos in care sa ne punem toate obiectele. De asemenea zona in care depozitam aceste obiecte trebuie conceputa astfel incat sa ne ofere posibilitatea de a ne tine lucrurile in mod organizat si de a le asi rapid atuci cand avem nevoie de ele.

Interiorul dressingului arata ca un dulap mai mare cu multe rafturi de dimensiuni variate puse la inaltimi diferite. In prezent se gasesc in magazine mai multe rafturi care pot sa fie cumparate si asamblate foarte usor.

Pe langa rafturi va recomandam sa montati si bare pe care sa fie puse umerasele. Nu uitati sa tineti cont si de lungimea pe care o au obiectele vestimentare deorece nu ati vrea sa va deteriorati haiele. Puteti sa puneti barele la inaltimi diferite astfel incat sa ajunga si cei mici la ele dar sa va permita sa va depozitati si hainele in functie de lungimi. Faceti bare pentru haine scurte, dar si pentru haine  lungi. In magazine sunt si solutii practice iau unele din ele sunt chiar ingenioase in ceea ce priveste modul in care pot sa fie depozitate hainele. Sunt suporturi create special pe care puteti pune pantalonii, gentile, curelele, cravatele. Daca vreti ca obiectele mici sa fie depozitate mai usor puteti sa alegeti cosuri petru sosete care sa inlocuiasca sertarele.

De cele mai multe ori dressingurile sunt facute din pal melaminat, din mdf si din structuri cromate. Materialele ce se folosesc pentru finisate sunt extrem de variate: pot sa fie lambriuri de plastic ori naturale, tapet sau furnir.

Oglinzile sunt elemente indispensabile in dressinguri. Dressigurile cu dimensiuni mari pot sa fie dotate si cu cate o masuta unde doamnle pot sa se fardeze sau sa isi aranjeze parul inaite de a pleca. Daca doriti un plus de confort si daca spatiul va permite puteti pune si o canapea mica sau fotolii care sa se asorteze cu restul casei.

 

Usa de acces poate sa fie si ea de mai  multe feluri. Pot sa fie usi normale, pliante sau culisante. Alegerea se face tinand cont si de modul in care se va amplasa dressingul si de dimensiunile pe care el le are. In mod normal usile culisante sunt alegeri potrivite pentru spatiile restranse si cele culisante sunt bune pentru dressinguri.