Mobila bucatarie la comanda Cluj preturi

Mobila bucatarie la comanda Cluj preturi PROMOTIONALE. Asigurati-va tot confortul in bucatarie.

Bucataria a inceput sa capete si ea un nou statut. Acesta nu mai e doar locul in care luam masa si unde gatim ci si zona in care stam mai mult. Din motivul cesta e important si modul in care echipam bucataria dar si aspectul sau. Inainte de a incepe amenajarea propriu zisa trebuie sa va ganditi si la activitatile care umreaza sa fie desfasurate in bucatarie: cat gatiti, daca urmeaza sa fie luata masa aici, daca savurati cu placere zilnic cafeaua, daca vreti ca bucataria sa fie si camera de zi sau e doar un spatiu unde va invitati prietenii. Pentru a alege mobila de bucatarie noi va sfatuim sa tineti cont de mai multe aspecte importante.

 Mobila bucatarie la comanda Cluj preturi

Determinati clar care e stilul decorativ, dupa ce aflati dimensiunile incaperii. Stilul decorativ trebuie sa fie acelasi cu cel utilizat pentru a amenaja o casa si scopul este cel de a mentine imaginea de ansamblu unitara. Indiferent ca e vorba de un stil contemporan, rustic ri clasic el trebuie sa evidentieze si personalitatea locatarilor pentru ca timpul pe care il vom petrece in bucatarie e foarte important.

Culoarea pe care o are mobila de bucatarie e foarte mportanta si trebuie sa fie aleasa cu grija pentru ca mobila nu se compara numai pentru ca e moderna ci si tinand cont de aspectele stilistice si cromatice din incaperea respectiva.

Culoarea pentru mobila de bucatarie este foarte importanta si se alege cu grija. Se poate alege si o gama de culori care alatura mai multe tonuri si cele mai des intalnite sunt cele pamantii sau se poate alege si culoarea mobilei in contrast cu cea pentru finisajele din incaperi.

Materialele din care se face mobila sunt foarte importante si de aceea este bine sa tineti cont de acest aspect. Ele trebuie sa fie superioare calitativ mai ales pentru ca mobila de bucaarie se schimba in intervale de timp foarte lungi.

Blaturile pentru mobila de bucatarie trebuie sa fie usor de intretinut si sa reziste bine la temperaturile care sunt ridicate, cum ar fi agentii chimici, umiditatea, etc. Noi va recomandam ca blatul sa fie neted pentru ca stiatiile favorizeaza modul in care se dezvolta bacteriile. Se opteaza si pentru un bla din granit, un material elegant care are si o durata de viata lunga, ceramica, lemn masiv si cuart care tinand cont d bugetul pe care il aveti dar si de preferinte se va alege in ton cu mobila.

Este bine sa luati in calcul toate corpurile de mobilier de care aveti nevoie. Veti avea nevoie de corpuri pentru a depozita tigaile si oalele si altele pentru cani si pentru pahare si de asemenea veti avea nevoie si de altele prevazute cu suporturi pentru tacamuri si de un corp care sa poata gazdui suportul de vase. Se recomanda sa aveti in vedere de asemenea si modul in care se deschid usile si sistemul de inchidere precum si rezistenta la mai multe socuri.

 

Aragazul, chiuveta si frigiderul sunt elemente foarte importante ce nu trebuie sa ne lipseasca din bucatarie. Modul in care veti alege mobila se face tinand cont de modul in care punem aragazul, frigiderul si chiuveta dar si de functiile detinute de bucatarie ori de pozitia ferestrelor.