Mobila de bucatarie Cluj

Mobila de bucatarie Cluj la cele mai mici preturi. Te asteptam cu oferte speciale

Cand va remodelati mobilierul de bucatarie, dulapurile pot fi unul dintre cele mai scumpe lucruri pe care le puteti intalni. Chiar daca sunt scumpe, pot fi folosite pentru perioade lungi de timp. Acesta este motivul pentru care alegerea dulapurilor de bucatarie poate fi uneori descurajanta. In ultimii ani, acestea au devenit foarte populare si astfel au aparut mai multe stiluri de dulap. Dar acum stilurile cabinetului sunt mai putin incarcate si sunt construite pe linii mai curate, cu o abordare rationalizata. Cititi mai departe pentru a afla totul despre dulapurile de bucatarie si pentru a decide care dintre ele va merge perfect cu tipul de bucatarie si stilul vostru de decor.

 

Mobila de bucatarie Cluj sfaturi utile

Tipuri de dulapuri de bucatarie

Dulapurile au diferite stiluri si variaza in functie de gama lor de preturi. Mai jos este o prezentare generala a diferitelor tipuri care intra sub segmentul mai larg si sunt mai populare. 

De baza 

Dulapurile de baza sunt de obicei denumite rafturi si nu sunt foarte scumpe. Puteti alege din gama complet asamblata sau cele care pot fi asamblate in interior. Dulapurile de baza sunt produse in mai multe optiuni si puteti economisi daca nu sunteti foarte pretentiosi. Acestea au sertare mai bune cu usi din lemn masiv si alte caracteristici la preturi ridicate. De asemenea, in multe situatii sertarele de baza s-au dovedit a fi mai durabile decat alte modele inalte. Cu toate ca multe dulapuri de baza au fost construite cu placi aglomerate executate cu furnir subtire si nu cu placaj de inalta calitate. Exista optiuni limitate pentru optiunile de stil si decorare, precum si dimensiunile si accesoriile. 

Nivel mediu 

Dulapurile de bucatarie de nivel mediu sunt modele semi-personalizate, care reprezinta o selectie ideala pentru bucatariile modulare. Dulapurile de nivel mediu au o constructie cu cadru in fata, unde cadrul din lemn masiv este vizibil prin usa si sertare. Aceste modele ofera multe optiuni facute la comanda, care includ materiale, dimensiuni, finisaje, muchii si decupari. Aceste caracteristici fac ca acest tip de dulapuri sa fie optiunea cu cea mai buna valoare ca un intreg. 

Premium 

Dulapurile premium sunt dulapurile executate la comanda, care ofera un nivel ridicat de stil si multe optiuni de stocare. Acestea sunt fabricate cu materiale si hardware premium cu cutii de placaj. Dimensiunile sunt de asemenea mai mari. Desi acestea sunt extrem de elegante, pretul poate fi putin ridicat in functie de caracteristici si calitate. 

Caracteristici dulapuri de bucatarie 

Diferitele nivele de pret ale dulapurilor de bucatarie au o gama similara de optiuni pentru usi. Optati pentru un cadru din lemn masiv, care este imbracat in panouri din lemn masiv sau placaj. 

Sertarele sunt cea mai utilizata parte a dulapului. Acestea ar trebui sa fie bine construite si cele mai bune vor avea laturi solide de lemn si un placaj pentru fund, care va fi capabil sa se potriveasca canalelor pe toate laturile.