Mobila la comanda Cluj

Cumpara Mobila la comanda Cluj la cele mai bune preturi. Te asteptam cu oferte speciale!

Design-ul de mobilier personalizat ofera locuintei propriul stil distinctiv si propriul aspect. Da, poate costa ceva mai mult, dar este o investitie in stil si calitate, care va dura ani de zile.

 

 Mobila la comanda Cluj sfaturi utile

Avantajele mobilierului special conceput 

Construit conform specificatiilor: Mobilierul trebuie facut pentru a se potrivi camerelor dvs., nu invers. La urma urmei, joaca un rol atat de important in aspectul unui spatiu. Ati fost vreodata intr-o casa unde ati admirat cum piesele au avut dimensiunea perfecta? Asta poate face mobilierul personalizat pentru dvs. Indiferent daca aveti un living in forma unica sau un colt greu de definit in dormitorul dvs., piesele noastre pot fi proiectate astfel incat sa se potriveasca spatiului si stilului din casa.

Conceput pentru stilul tau: Fiecare persoana si casa sunt unice, astfel incat mobilierul tau sa reflecte stilul  distinct. Cu mobilier personalizat, poti avea tot ce vrei. Lemn, tesatura, piele, finisaj; tu poti alege! Combinati doua stiluri sau proiectati-va propria piesa – si meseriasul nostru calificat va poate face visurile sa devina realitate.

Nimic nu este mai deranjant decat descoperirea ca un prieten sau membru al familiei are aceeasi canapea (chiar pana la tapiterie si perne) sau scaune de luat masa ca tine! Mobilierul personalizat are o nota speciala, deoarece este cu adevarat unic.

Calitate in care puteti avea incredere: Fiecare piesa de mobilier personalizat de la noi are o poveste in spatele ei. De unde provine lemnul si cum a fost proiectat si terminat. Indiferent de poveste, fundatiile sunt la fel de fiabile si trasabile. Stii si primesti ceea ce ai platit.

Mobilierul personalizat are, de asemenea, o alta parte pe care putini oameni o exploreaza; adica tapiteria de mobilier. Puteti crea elemente noi si unice din mobilierul de epoca existent in casa dvs. Nu numai ca veti salva mobilierul, dar vei evita si costul si efortul de a cumpara o piesa complet noua. 

La magazinul nostru de mobilier, posibilitatile sunt nesfarsite. Indiferent daca doriti sa restaurati aspectul original al mobilierului dvs. sau sa creati ceva care sa se potriveasca cu functionalitatea zilelor noastre moderne, meseriasul nostru calificat va oferi rezultate uimitoare.

Oferim servicii de mobilier de inalta calitate si servicii de tapiterie. Materialele de calitate, atentia exceptionala la detalii, varietatea, manopera fina si serviciul de clienti fara egal sunt motivul pentru care clientii nostri se intorc din nou si din nou sa viziteze magazinul nostru. 

Nimic nu depaseste calitatea si aspectul unei piese mobilier personalizate; daca a fost restaurata sau recent amenajata. Casa ta va avea propriul stil distinct.