Mobilier bucatarie Cluj

Mobilier bucatarie Cluj la cele mai bune preturi in aceste sezon. intra si convinge-te!

Utilizati urmatoarea lista de verificare pentru a va asigura ca ati luat in considerare cele mai importante zone inainte de a efectua achizitia:

 

Mobilier bucatarie Cluj sfaturi

Vizitati mai multe sali de prezentare pentru a obtine idei pentru bucataria ideala

Decideti ce facilitati doriti sa includa bucataria, de ex. spalatorie, zona de luat masa

Decideti asupra bugetului total, reamintindu-va ca pot exista costuri suplimentare dincolo de cele oferite de furnizorul dvs.

Luati in considerare modul in care veti plati pentru bucatarie - daca este nevoie de finantare, va fi oferita de furnizorul dvs. sau va trebui sa utilizati un imprumut sau alta forma de credit?

Decideti cu privire la tipul de bucatarie pe care doriti sa o cumparati -  constructie rigida, construita la comanda, complet echipata, neasamblata, freestanding etc.

Alegeti materialele pentru blaturi

Faceti alegerile pentru materialele de la dulap, inclusiv fronturile usii si sertarelor, cornise, plinte, panouri de margine etc.

Selectati aparatele pentru a fi incluse in bucatarie si tipul acestora, de ex. gaz, electric

Masurati bucataria, mentionand locatia punctelor de service existente, usile si ferestrele. Marcati locatia preferata pentru chiuveta, aparate, suprafete de depozitare si de lucru

Sunt de acord cu specificatiile pentru bucataria dvs. in ceea ce priveste proiectarea si aspectul acesteia, cu furnizorul

Obtineti o oferta completa pentru bucataria dvs. care arata ce urmeaza sa fie furnizat, toate costurile implicate si ce sume aveti de plata.

Verificati daca contractul include vizita tehnica / inspectarea locului in casa dvs. inainte de a incepe montarea

Acceptati un program cu furnizorul dvs. pentru a vedea locatia, pentru livrarea si montarea bucatariei dvs.

Intelegeti ce este si nu este inclus in contractul cu furnizorul dvs. Daca sunt necesare lucrari suplimentare (de exemplu, instalatii sanitare decoratiuni), sa fie clar cine va face aceste lucruri si care sunt costurile lor

Cititi cu atentie si verificati termenii si conditiile inainte de a semna un contract. Asigurati-va ca intelegeti termenii privind plata, livrarea si timpul de montaj

Asigurati aranjamente pentru depozitarea noii bucatarii inainte de a incepe montarea

Discutati cu furnizorul / instalatorul dvs. orice munca de asamblare necesara pentru a va completa bucataria

Inainte de a semnala orice nota de satisfactie, asigurati-va ca sunteti multumit de bucataria dvs. si evidentiati orice problema furnizorului / instalatorului dvs.