Mobilier Cluj

Mobilier Cluj la cele mai bune preturi. Va asteptam cu oferte speciale

Decideti ce tip de bucatarie doriti - pachet complet, constructie rigida, construita la comanda, complet montata sau verticala. Fiecare are argumente pro si contra si va afecta si pretul pe care il platiti.

 

Mobilier Cluj sfaturi utile

Bucatarii complet echipate 

Bucatariile complet utilate fac cea mai buna utilizare a spatiului, maximizand zonele de depozitare si de lucru. Acestea pot fi furnizate intr-o optiune rigida (adica construita) sau plata si pot fi montate de catre furnizor sau client, in functie de buget. Unitatile pre-asamblate se gasesc intr-o gama larga de forme si dimensiuni, oferind chiar si solutii de colt excelente. O bucatarie bine dotata va va imbunatati casa, dar nu puteti sa o luati cu usurinta daca va mutati din casa.

Bucatarii deschise

Bucatariile deschise care sunt formate din bucati individuale de mobilier pentru sarcini specifice, devin din ce in ce mai populare pentru acel aspect informal sau destructurat. In timp ce mobilierul poate fi mutat si utilizat in alta parte, acesta nu face o utilizare atat de buna a spatiului de depozitare si, prin urmare, poate fi mai potrivit pentru incaperile mai mari. 

Mobilier de bucatarie construit din fabrica 

Mobilierul de bucatarie construit din fabricatie poate fi realizat folosind o metoda traditionala de lipire si dibluri, fie poate fi uscat asamblat utilizand came. In general, alegerea dulapurilor este importanta, ceea ce permite o flexibilitate substantiala in proiectare. O mobila rigida de bucatarie poate fi mai buna pentru a se potrivi decorului, deoarece elementul ajunge in totalitate asamblat, totusi daca instalarea nu se va intampla imediat, acestea pot ocupa mult spatiu. Carcasele de bucatarie rigide sunt fabricate in principal din panouri din PAL si din MDF.

 

Mobilier plat sau mobilier auto-asamblare

 

Mobilierul cu auto asamblare a fost dezvoltat de-a lungul mai multor ani pentru a ajuta la accelerarea lantului de aprovizionare, pentru a reduce costurile si pentru a satisface piata imensa a cumparatorilor. Acest tip de mobilier de bucatarie este inca destul de rar in Europa si este mai frecvent in Marea Britanie. Alegerea dimensiunilor dulapurilor este, in general, mai limitata, desi in ultimii ani s-au inregistrat imbunatatiri considerabile ale gamei de produse disponibile. Ca si in cazul carcaselor de bucatarie rigide, acestea sunt fabricate in principal din panouri din PAL si din MDF.

Bucatariile speciale va permit sa aveti o bucatarie finala conceputa pentru dvs. Unele companii folosesc termenul pentru a acoperi bucatariile care nu sunt desenate si modelate, dar care ofera o gama de forme, culori si materiale. Exista o diferenta intre o bucatarie complet asamblata si una care este construita folosind o gama de dulapuri cu dimensiuni fixe, adaptate pentru a se potrivi casei dumneavoastra. O camera sau colturile si ferestrele cu aspect neobisnuit pot fi depasite printr-un design deosebit. Cu toate acestea, exista adesea o prima de pret care trebuie platita pentru o bucatarie cu adevarat individuala, iar timpul de instalare va fi adesea mai lung.