Mobilier la comanda Cluj

Mobilier la comanda Cluj - alegeti acum cele mai bune oferte pentru mobilier la comanda.

Una din situatiile in care aveti nevoie de mobilier la comanda este atunci cand vreti sa ma reamenajati bucataria. Pentru a schimba mobila de bucatarie se recomanda sa alegeti doar solutii custom care sa se potriveasca perfect in spatiu. Avand in vedere caracterul multifunctional al acestei camere, lucrurile tind sa fie mai complicate decat in cazul altor incaperi din casa, atunci cand vrem sa schimbam mobila din bucatarie sau modul de organizare si aspectul incaperii. O bucatarie trebuie sa fie in primul rand functionala si confortabila si de aceea va oferim toate sfaturile necesare pentru alegerea mobilierului.

Cand se proiecteaza o bucatarie noua, primul si cel mai important pas este de a planifica aspectul intr-un mod in care sa se obtina cea mai buna utilizare a spatiului.

 Desi fiecare casa este diferita, exista patru sau cinci tipuride amenajari clasice, fiecare cu propriile avantaje: bucatarii dreapta cu un singur rand de dulapuri, bucatarii in forma de L, care sunt construite intr-un colt si ofera un spatiu optional optim; si bucatarii in forma de U, in care mobila inconjoara bucataria pe trei laturi, cu totul usor accesibil.

 Mobilier la comanda Cluj - sfaturi utile

Ganditi-va cu atentie la modul in care intentionati sa folositi bucataria. In ultimii ani, una dintre cele mai frecvente solicitari pe care le-am avut a fost sa cream un spatiu multifunctional in care clientii sa gateasca, sa manance, sa se uite la TV, sa se distreze si sa ajute la temele copiilor. Este o reflectare a felului in care multi dintre noi alegem sa traim in aceste zile. Sufragerile sunt din ce in ce mai reduse, sacrificate pentru a crea un spatiu unic, mai mare, unde oamenii se pot aduna.

 

O zona de lucru si un hub social, masa ofera suprafete suplimentare de lucru si poate include si un bar de mic dejun. Puteti face sa functioneze si mai bine prin incorporarea prizelor pentru incarcarea telefoanelor si a laptop-urilor si prin adaugarea de carlige integrate sub buza contorului.

 

De asemenea, puteti adauga rafturi. Spatiul de stocare suplimentar castigat de masa ne poate permite luxul de a nu avea dulapuri de perete, astfel incat spatiul sa ramana deschis si aerisit. Si cu noua generatie de hote (integrate in tavan) nu exista nici un motiv sa nu aveti plita pe masa sau pe spatiul unde prelucrati alimentele. Masa poate delimita, de asemenea, zona de bucatarie fara a taia spatiu, un plus daca doriti sa socializati cu oaspetii in timp ce gatiti.

 

Liniile de vizualizare reprezinta o alta analiza importanta a aspectului, in special atunci cand se proiecteaza pentru un spatiu planificat. Liniile de vizualizare si intrarile trebuie sa fie cat mai clare pentru a se crea o impresie de spatiu aerisit.

 

 

Indiferent de aspect, exista cateva lucruri cheie care ar trebui sa faca parte din planul tuturor. Pastrati masina de spalat vase aproape de chiuveta si incercati sa pastrati plita, masina de spalat vase si masa aproximativ in acelasi lor. Toate acestea fac parte din "triunghiul de aur", o regula in trei puncte pentru plasarea chiuvetei, a frigiderului si a zonelor de gatit. Aceasta este o regula buna si este pur si simplu cea mai buna metoda de a pastra cele mai utilizate zone ale bucatariei in apropiere una de celalalta.

 

In cele din urma, planificati pana la ultimul detaliu: sertarele pentru ustensile, spatiile pentru borcane si vasele care pot fi stocate langa plita si cuptor, spatiul pentru cutite si sertarele adiacente zonelor de preparare a alimentelor si, cel mai important, masurati toate vasele si tacamurile - sa se potriveasca perfect in noua dvs. bucatarie.