Mobilier living

Aparent mobilierul pentru living este usor de ales. Mobila pentru sufragerie trebuie sa fie o combinatie care sa ofere confort, stil si eleganta si care sa se adapteze foarte bine la nevoile celor din casa, dar care sa fie utila atunci cand casa este plina.

 

Mobilierul pentru living este cel care imprima un stil casei, care poate da atmosfera din casa si care va poate modifica si influenta starea de spirit. Mobilierul pentru living trebuie sa reflecte stilul proprietarilor si sa adopte personalitatea acestora.

Mobila pentru living trebuie sa se adapteze nevoilor locatarilor si nu invers, asa ca, daca aveti mobila ce pare potrivita camerei de zi nu le inghesuiti in aceasta camera doar pentru ca au fost candva etichetate drept mobila de sufragerie.

Mobila pentru living se combina si se adapteaza in functie de personalitate. Mobila veche poate fi combinata perfect cu cea noua pentru ca ambele au o mare toleranta daca sunt combinate in proportii optime.

Stabiliti cine domina: noul sau vechiu si in functie de asta dati un ton vintage sau modern cu accente retro.

 

Indiferent cat este de mic livingul acesta trebuie impartit pe zone de interes . asta inseamna canapeaua si zona televizorului, zona in care se alfa biblioteca, zona de luat masa sau zona in care se poate lua masa pentru reuniuni cu mai multe persoane.