Sfaturi achizitie mobila la comanda

Culoarea este un detaliu esential. Culorile au un rol extrem de important. Rosu, portocaliu si galben sunt culori calde si energizant pe cand albastru, verde si violet sunt culori reci care vor crea o atmosfera linistita. Atunci cand se aleg nuante pentru mobila si pentru peretii din bucatarie este important sa evaluati corect totul si sa determinati daca se potrivesc intre ele.

 

Combinatia ar trebui sa fie unitara chiar daca se aleg piesele separate sau aveti mobila unitara facuta la comanda.

Nu va feriti de culori tari si nu evitati negrul. Nu omiteti albul. Tineti cont in momentul in care alegeti mobila de bucatarie si de gresie sau de parchetul pe care il aveti in bucatarie, de cat de inalta e bucataria dar si de locul in care se afla fereastra raportat la usa pentru a da un spatiu estetic fluid si neinghesuit si pastrati si o proportie echilibrata intre volume.

Daca vreti sa faceti o bucatarie perfecta atunci va recoandam sa faceti mobila pe comanda. Veti avea numai avantaje si veti elimina destul de multe complicatii dintre care si unele destul de neplacute. Bucatariile normale sunt de obicei medii ori mici. Ofertele pentru bucatariile de serie sunt ori prea mici ori prea mari si varianta in care combinati modulele reprezinta de obicei o alta mare bataie de ca pentr ca de multe ori piesele fie nu se potrivesc sau nu se combina si dau nastere unui decor haotic fie nu puteti cumpara separat piesele.

Mobila de bucatarie facuta la comanda se face in general din materiale foarte bune si exista si posibilitatea sa alegeti culorile si feroneria perfecta pentru spatiul si pentru modul in care organizati bucataria. In acelasi timp e si functionala dar si adaptata la toate nevoile.

 

Stabiliti exact ceea ce vreti si care sunt nevoile pe care le aveti. Este recomandat sa luati niste cutii de carton si niste ziare si sa va imaginati bucataria cat mai real posibil.