Mobila Cluj Napoca la comanda

Vom incerca sa va explicam ce ati putea alege cel mai bine pentru o casa si pentru confortul pe care il doriti in incaperile pe care le mobilati.

Care sunt avantajele mobilierului realizat pe comanda comparativ cu cel realizat in serie pe care il gasiti in toate magazinele.

In primul rand mobila facuta la comanda va corespunde complet cerintelor si tuturor preferintelor pe care le aveti. Puteti sa alegeti dintr-o gama variata de texturi sau de culori care pot sa fie in perfecta armonie cu parchetul, culorile peretilor sau cele pentru corpurile de iluminat.

 Mobila Cluj Napoca la comanda

Aveti la dispozitie multe combinatii posibile in asa fel incat sa puteti beneficia de produse de calitate si de produse unice la preturi avantajoase.

Calitatea mobilieruli final este determinata de calitatea pe care o au accesoriile cumulata cu montajul si cu calitatea materialului. Pentru ca suntem adeptii lucrurilor facute perfect chiar de la inceput vom pue accent pe realizarea balamalelor de calitate unde raportul dintre pret si calitate e foarte bun.

Canturile sunt marginile de la pal pe care nu exista si material melaminat. Pe ele se aplica si folii care pot fi de mai multe feluri, folii ABS, termice sau din PVC. Canturile ABS se vor aplica folosind un utilaj industrial numit masina de cantuit. Pentru unele situatii se folosesc si canturi din PVC.

Pentru a face o schita preliminara a mobilierului pe comnda nu trebuie sa fiti experti sau sa aveti un talent special insa e important sa tineti cont de detaliil esentiale. Masurati cu ruleta spatiul unde va fi pus mobilierul pe comanda si notati toate masuratorile pe schite. Masurati lungimea, latimea si inaltimea corpurilor si notati toate informatiile pe schite. Ulterior puteti vizita pe internet si cataloagele de culori si sa notati pe lista codurile pentru culorile preferate.

Treceti in desen si locul unde vreti sertare, polite si alte accesorii.

Pentru o schita cu mobila de bucatarie pe comanda e de ajuns sa treceti in scris ce vreti: corp cu polite sertare cu amortizare, cuptor incorporabil, corpuri suspendate, etc. Se poae determina mult mai simplu si spatiul si veti primi si cotatiile exacte de pret. Cu cat sunteti mai expliciti cu atat va fi mai bine. Se recomanda sa folositi hartie de tipul caiet de matematica si sa folositi si o rigla, un calculator, o guma de sters si un creion.

Daca nu puteti sa scanati respectiva schita ii puteti face o fotografie si o puteti trimite firmei cu care lucrati pentru a primi cotatia de pret. Puteti de asemenea sa mergeti direct cu schita la sediul firmei respective.

 

Daca va alegeti culorile e bine sa retineti ca palul alb e mai ieftin decat palul colorat sau cel cu diverse texturi. Puteti sa folositi alb pentru carcasele de la corpurile de bucatarie si polite.